The Challenge

Nazomer 2014. De oversteek van Lowesoft naar Zandfoort tijdens een Noordzeestorm. Een oversteek van bijna 200 km in minder dan 6 uur. 2 man en hun kite, één voormalig Olympisch Kampioen. Met een gemiddelde windkracht 8, golven van 6 tot 8 meter hoog en topsnelheden van 70 km per uur. Zonder safety- of volgboot maar navigeren met behulp van de laatste maritieme technieken. Dat is de extreme expeditie die het team tijdens de North See Crossing gaat ondernemen. Een record in tijd, met minimale middelen, vertrouwend op de elementen, techniek en elkaar. En zo subtainable mogelijk omdat het theoretisch kan. En omdat een surfer altijd weer op zoek is naar de volgende ultieme ‘ride’.

Waarom?
Het team is ervan overtuigd is dat met de laatste technologische innovaties en juiste voorbereiding, de oversteek van Engeland naar Nederland niet alleen in tijd te verbeteren is maar ook  “groener” kan.  Dat met de juiste kennis deze uitdaging -hoe extreem ook- te volbrengen is door de oplossing voor optimaal resultaat buiten de begaande wegen te zoeken. In innovatie, volharding en delen van expertise. Met elkaar en met anderen. En als dit in de juiste mix bij elkaar komt, bergen verzet kunnen worden die niet eerder mogelijk leken.

De North Sea Crossing, een ultieme uitdaging voor sport, doorzettingsvermogen, kennis en techniek.

альфа банк дополнительная кредитная картаenglish to dutchсафари танзани¤путевки на кипр на май 2015 ценывзять микрозайм на банковскую карту онлайнтуризм сафари сайтзаповедник нгоро нгороповышение лояльности клиентов маркетингразработка под iphoneтуры в италию на 3 дняпомощь в продвижения бренда его ценность и стоимостьpicnic basket tableидеи плитки для ванной комнаты3d деревянный домпродвижение сайтов в яндексensemble lingerie feminineбиол посудановая реклама духов 2014статистика ключевых слов в гуглNitto NT90Wтуры в испанию в октябрекупить источник бесперебойного питания для компьютера ценадругие животныепутевка шри ланка в октябре 2015 электроманок с двумя динамиками в комплектебеспроводной глазок