Agenda

De wind is de grote bepaler wanneer het beste gevaren kan worden in de voorbereiding. Op de agenda staan de volgende crossings om te trainen op snelheid en het testen van alle equipment en techniek.

Nederlandse kust, ‘downunder’            Windkracht 8 en meer

Ter verbetering van conditie wil het NSC Team meermalen een afstand van ruim 100 km langs de Nederlandse kust afleggen bij een minimale windkracht 8. (Den Haag – Wijk aan Zee) Houd de wind en de website in de gaten wanneer er gevaren wordt!

Waddeneilanden, ‘downunder’             Windkracht 8 en meer

Een afstand die goed in de buurt komt van de uiteindelijke crossing. Op de eerste plaats om het tracking device optimaal te kunnen checken. Maar ook om praktisch het optimale dieet uit te balanceren. En natuurlijk wat fysiek de beste omstandigheden zijn.

Nederlandse kust, ‘downunder’             Windkracht 8 en meer

Voor de definitieve crossing wil het NSC Team ten minste een langere afstand afgelegd waarin alle afzonderlijk geteste items nog een maal tegelijk in actie te testen.

 

африка тур путевка сафариотдых в россии в маекомпани¤ май туркредит на развитие бизнеса втбсрочно нужны деньги в долгKelowna escortsмагазин приложений для iphoneсковорода с керамическим покрытием купитьрейтинг сайтов googletranslation of korean to englishsmm продвижение в социальных сетяхсэндвич панели ижевскострица лечениетур в турцию в тайландюристы онлайнраскрутка молодых сайтоввидеоглазки беспроводныеПояс активноститанзанияэкскурсия на пхи пхи с пхукетатез тур горящие путевкикупить suzukiвидеокамера на автомобильраскрутка сайтов в гугл