Sponsors

De oversteek van Engeland naar Nederland kitend. Het klinkt bijna gewoon, maar dat is het niet. De oversteek van Lowesoft naar Zandfoort wordt door een team van kite professionals, waaronder oud Olympisch kampioen Stephan van den Berg, gemaakt onder extreme condities. Zonder lifeboat of begeleiding. Dat is nog nooit eerder gedaan. Om een recordtijd onder de 6 uur te bereiken, is een gemiddelde windkracht 8 op zee nodig, zodat topsnelheden van 70 km per uur bereikt kunnen worden over golven van 6 tot 8 meter hoog.  Een extreme expeditie!


Sponsor de North Sea Crossing


Waarom deze oversteek?
Het team is ervan overtuigd is dat met de laatste technologische innovaties en juiste voorbereiding, de oversteek van Engeland naar Nederland niet alleen in tijd te verbeteren is maar ook “groener” kan. Dat met de juiste kennis deze uitdaging -hoe extreem ook- te volbrengen is door de oplossing voor optimaal resultaat buiten de begaande wegen te zoeken. In innovatie, volharding en delen van expertise. Met elkaar en met anderen. En als dit in de juiste mix bij elkaar komt, bergen verzet kunnen worden die niet eerder mogelijk leken.

Hoe is dit mogelijk?
Door een optimale en secure voorbereiding , state of the art equipment en 100% vertrouwen in elkaar en de elementen. De lifelines, dat zijn ze zelf. De route is van tevoren bepaald met behulp van de nieuwste navigatie technologie. Na het moment van vertrek ligt het succes in samenwerking en synergie.

Samenwerking in heel diverse disciplines is de sleutel tot succes voor deze oversteek. Variërend van de professionele, sportieve kennis van de sport, de verschillende karakters in het team in combinatie met de laatste innovaties van tracking devises voor de watersport, ontwikkeld door Innosports in samenwerking met TU Delft.

Gemeenschappelijke doelstellingen?
Efficiency, innovatie, lef en doorzettingsvermogen. Slimmer dan anderen. Anders dan anders. Omdat het altijd beter kan in samenwerking met de juiste partners.

Om het beste resultaat tijdens de North Sea Crossing te bereiken, werken we graag samen. Daarom zijn we op zoek naar partnerships in sponsoring. Partners voor wie we in voorbereiding en tijdens de crossing gedeelde doelstellingen actief uitdragen en elkaar op deze wijze versterken.

Daarom!
De North Sea Crossing heeft diverse trainings momenten voorafgaand aan de uiteindelijke oversteek in augustus waar veel publicitaire aandacht aan besteed zal worden. Op nationaal, regionaal en lokaal niveau. Op Radio, TV in print en social media. Wil je weten hoe je betrokken kunt raken als partner, wat wij voor jou kunnen betekenen en wat jouw inbreng kan zijn? neem contact op met Sander Wolfensberger : record@northseacrossing.nl  of 06- 189 468 38.


бизнес кредитный брокерSofia escortкилиманджаро туры ценадам деньги в долг под расписку одессатанзани¤ цены на путевкикредит под бизнес план в россельхозбанкеденьги в долг под проценты и распискуредизайн сайтаобразец заполнения декларации о доходахболгария авиа горящие путевкикак продвигать компанию в социальных сетяхtranslate english to turkish languageпозиция сайта по запросумосковские проекты коттеджейвірус герпесуперо 0 38 ммDouble dildosdolce & gabbana духи мужскиеязыковые курсы на мальтеAMG Vesuvio W759купить двери букупить динамики бусправка 095у купитьтанзания отдыхBrokersLoreda